SkiWelt Itter Salvistabahn wordt vervangen!

Salvista Itter SkiWelt

De laatste keer dat we nieuws hadden over de Salvistabahn in Itter was het zeker nog niet definitief dat deze nieuwe lift gebouwd zou gaan worden. Gisteren is toch eindelijk feest gevierd bij de Bergbahnen SkiWelt Hopfgarten Itter. De belangrijke vergunningen zijn afgegeven en we kijken uit wanneer deze bahn in bedrijf zou gaan.

Volgens berichtgeving in maart zou het het gaan om een 10 persoonsgondel. Het bergstation komt ook zeker een stuk hoger te liggen. De plek die genoemd wordt is de Kleine Salve. Dat ligt in de buurt van de Rigi en je kunt dan ook meteen de skiweg induiken richting de Kraftalm…. maar we wachten nog op de definitieve tekening hoe de bahn echt gaat lopen.

Itter Salvistabahn

Voor Itter is dit een enorme vooruitgang. De oude lift heeft zeker het skigebied niet in de steek gelaten maar het is tijd voor wat vernieuwends. De verwachting is dat de lift volgend jaar gebouwd gaat worden maar je weet het nooit… Een aantal jaren geleden werd er ook plots een lift gebouwd in Hopfgarten waarmee men met de bouw begon in augustus… En een paar maanden later was de lift in bedrijf. We laten ons graag verrassen 🙂 maar we houden het toch op het seizoen 2020/2021.

We houden jullie op de hoogte.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht