SkiWelt Kelchsau foto update afbreken liften

SkiWelt Kelchsau

SkiWelt Kelchsau foto update afbreken liften

Afgelopen week hebben we jullie helaas moeten berichten dat het nu echt einde oefening is in Kelchsau als het om skiën gaat. De liften staan al 2 seizoen stil en nu is dan ook de beslissing dat de liften niet meer in bedrijf worden genomen.

We kregen nog een aantal foto’s van de liften die er zeer verlaten bij liggen. Ook ligt er geen sneeuw (wellicht de afgelopen dagen wel weer door het koude weer) De rest van de liftsteunen worden binnenkort weggehaald.

Het gebied wordt weer gebruikt voor de landbouw en één boer die laat het beplanten door bomen.

In de regio blijven er voldoende pistes over want zeer dichtbij is daar het grote skigebied van SkiWelt.

SkiWelt Kelchsau

SkiWelt Kelchsau

SkiWelt Kelchsau

SkiWelt Kelchsau

Kogler banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×