SkiWelt maakt zeer grote bergmeren

Speichersee Scheffau Tanzboden

Speichersee Scheffau Tanzboden

SkiWelt maakt zeer grote bergmeren

We waren afgelopen week in SkiWelt en maakte een mountainbike tocht langs Scheffau en Ellmau (allebei liggend bij de Wilderkaiser). Daar liggen twee grote bergmeren die gebruikt worden in de winter om van het water ook sneeuw te gaan maken. Maar deze bergmeren of zoals de Oostenrijkers zeggen, speicherseen, worden een stuk groter gemaakt.

Hoe groot de eerste gaat worden dat kun je horen in de video update die we hebben opgenomen. Ook leek het wel een soort Goldrush waarvan de grote stenen door een vergruizer gaan om kleinere stenen van te maken die ook weer herbruikt worden. Ook is er een skilift afgebroken, welkde dat is zie je ook in de video update. Bekijk de beelden maar eens.

Scheffau Ellmau stenen vergruizer

Ellmau Hartkaiser Speichersee

Chalet.nl grote banner 900-600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...