SkiWelt mooie plaatjes van Roel de Jong

SkiWelt mooie plaatjes van Roel de Jong

Brixen im Thale Hoch Brixen

Skiwelt en mooie plaatjes, dat gaat zeker samen en die berichtgeving doen we al jaren. Roel is ook sinds 18 jaar weer aanwezig in de winter in het Brixental en stuurde ons wat foto’s (10 jan 2016) en een video (9 jan 2016) Na wat negatieve berichtgeving op een aantal sites laten wij altijd de mogelijkheden zien en die zijn er gewoon al het hele seizoen. Toegegeven dat het allemaal beter kon in december maar SkiWelt was wel gewoon open en er kon geskied worden.

Kijk ook maar is onze update van 3 januari 2016 is inderdaad van een week geleden maar er valt gewoon redelijk tot goed te skiën.

Roel is in ieder geval heel blij weer terug te zijn in “zijn” gebied waar hij op jonge leeftijd het skiën heeft geleerd. Ook heeft ie nog een video gemaakt bij de Holzalm, een mooie hut met geweldig uitzicht op het Brixental.

Roel zal ons waarschijnlijk wel op de hoogte houden komende week. Ook gaat het steeds meer WINTER worden. Vanaf woensdag zou de temperatuur flink onderuit gaan en …er is sneeuw voorspelt.

Kijk maar eens naar de sneeuwval die Bergfex voorspelt en de temperatuur …brrrrrrr

Bergfex Brixen im Thale 10 jan 2016

Bergfex Kitzbühel Kirchberg 10 jan 2016

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×