SkiWelt na de zondvloed

SkiWelt na de zondvloed

We zijn zondag 21 februari 2016 maar is even gaan kijken in 0a. Scheffau en Ellmau. Maar even terug naar zaterdag. In de middag was het gaan sneeuwen en dat hield nog uren aan en het zag er allemaal zo verschrikkelijk mooi uit. Zie ook onderstaande foto van Raymond Vogelaar.

poederalarm

Zo zag het er dus uit maar de weergoden vonden het nodig om vanaf een uur of 11 in de avond de warmwaterkraan open te zetten… Helaas al die mooie sneeuw weer naar de ….. vul maar in. En geregend heeft het tot dik 2000 meter.

Maar de grote vraag is hoe zijn de pistes? Voor ijs hoef je helemaal niet bang te zijn. Op de pistes ligt sneeuw genoeg maar die was wel van een natte kwaliteit. Je moest echt met wat meer kracht skiën maar de komende dagen zal het hopelijk allemaal wat makkelijker gaan.

Scheffau Aualm

Nu is het wel zo dat als de boel opentrekt doorgaans het vocht er snel uitgaat (uit de sneeuw dan) Die hoop hebben we gevestigd op de nacht van zondag op maandag en zondag aan het einde van de dag klaarde het al op.

Brixen im Thale

Maandag is er kaiserwetter voorspelt. Maar voordat het zover is eerst nog maar even de video update waarbij we langs de plaatsen Brixen, Scheffau en Ellmau zijn gegaan.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×