SkiWelt nieuwe pistekaart 2019-2020

Pistekaart Skiwelt Wilderkaiser Brixental 2019-2020

SkiWelt nieuwe pistekaart seizoen 2019/2020. We weten allemaal dat er hard wordt gewerkt aan 2 nieuwe liften in het “Irrsinnig Grosse SkiWelt” De twee nieuwe liften waaraan gewerkt wordt zijn de Zinsbergbahn op Hoch Brixen. Dit betreft een gecombineerde lift met zowel gondels als stoeltjes en de Fleidingbahn in Westendorf.

Natuurlijk hoort daar een nieuwe pistekaart bij en deze is nu ook gepubliceerd. Deze vind je ook op alle dorpspagina’s van onze site. Heel goed is te zien op deze kaart dat de Zinsbergbahn is doorgetrokken naar de Filzbodenbahn. Je kunt hierdoor meteen door richting Scheffau, Ellmau en Going zonder gebruik te maken van de Jochbahn.

Westendorf Fleidinglift

Maar ook de Fledingbahn in Westendorf is verlengd met 500 meter aan piste. Uiteraard is het dalstation dan ook automatisch een stuk lager. Nu kun je een stuk lager door skiën richting Schrandelhof.

Söll

Volgend jaar zal er wederom een nieuwe kaart gemaakt moeten worden. In Söll gaat de lift vervangen worden die uit het dal komt richting Hoch Söll. Dit jaar wordt er al gewerkt aan de liftpalen zodat men volgend jaar minder tijd nodig heeft om de lift af te maken. Ook kan deze lift dan al in het zomerseizoen gebruikt gaan worden om bij bijvoorbeeld het Hexenwasser te komen.

Itter Salvistabahn

Maar ook zijn er nog steeds plannen om ook de lift in Itter te vervangen richting de kleine Salve. Ook dit zou volgend jaar doorgang vinden. We gaan het afwachten.

Hieronder nog een video vanuit een winters SkiWelt. Er komen vele dorpen voorbij. Benieuwd naar deze winterse omstandigheden?

Alweer zin gekregen in de winter? Nog niks geboekt? Kijk dan geheel vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

Summit Travel Grote Banner

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht