SkiWelt nieuws uit Ellmau en Hopfgarten

SkiWelt nieuws uit Ellmau en Hopfgarten

Uit SkiWelt hebben we de afgelopen weken weinig nieuws gehoord of gezien. Maar we hebben weer even wat rond gekeken op facebook en er was zowel uit Ellmau als Hopfgarten nieuws. Dat wil zeggen we hebben wat nieuwe foto’s gespot.

Ellmau

We beginnen eerst in Ellmau. We hebben een tijdje geleden al gezien dat er behoorlijk is getest met de nieuwe Hartkaiserbahn. Het dalstation daarentegen was nog niet klaar maar de bouw begint nu aardig op te schieten. Onderaan het bericht hebben we nieuwe foto’s geplaats met dank aan Bergbahnen Ellmau en Going en het Flycenter Wilder Kaiser

SkiWelt Ellmau

Hopfgarten

In Hopfgarten is men nog steeds bezig met de nieuwe Schernthannbahn. De kabel zit er op en de gondels zijn ook aangekomen en worden gemonteerd. Daarna kan men snel gaan testen.

Foto’s komen van Bergbahnen Hopfgarten SkiWelt

SkiWelt Hopfgarten

Op 5 december 2015 gaan deze liften in bedrijf. Samen met de nieuwe Jochbahn die in Brixen im Thale staat is er weer behoorlijk geïnvesteerd in SkiWelt. Om precies te zijn 51 miljoen Euro. Wil je precies weten wat er nog meer is geïnvesteerd? Lees dan zeker het volgende artikel. Daar wordt alles nog even op een rijtje gezet.

Artikel: Topinvesteringen in SkiWelt 51 miljoen euro in seizoen 2015 – 2016

Website SkiWelt

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×