SkiWelt open Video van de 1e piste Zinsberg

SkiWelt Hoch Brixen

SkiWelt open Video van de 1e piste Zinsberg

We hebben vandaag weer een FANtastische ronde gemaakt in SkiWelt. Op deze 1e dag was er al heel veel open. Alle aansluitingen met de dorpen waren er (behalve met Going) en er lag al meer dan 120 km aan pistes voor je klaar.

Wij moeten nog een video update maken en die komt ook nog over een aantal dagen maar we willen jullie toch alvast onze allereerste afdeling vanuit dit skigebied laten zien. We willen ook nog verklappen dat er echt ongelofelijk veel sneeuw ligt. De pistes in de ochtend waren weer voorzien van een nieuwe laag die in de nacht was gevallen en je skiede echt op watten…en dat is heerlijk.

Vanaf morgen 12 december 2021 mogen de berghutten ook weer open en alles ziet er dan weer redelijk normaal uit. Wel is het zo dat je een FFP2 masker op moet in de liften/ Met skiën kan deze weer af.

Wij hebben er nu al 3 dagen mee geskied en het valt allemaal wel mee. Vandaag was het ook redelijk koud en dit masker wat wij hebben droegen we ook tijdens het skiën voor tegen de kou. Het was dan niet zo’n wit masker die jullie vast wel kennen. Nee het was een speciaal gemaakte juist om mee te skiën. Ook lekker warm.

Brixen im Thale heerlijk winters

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...