SkiWelt opening 8 december 2023 Video

SkiWelt Itter

SkiWelt Itter met uitzicht op het Inntal Wörgl

SkiWelt opening 8 december 2023 Video

SkiWelt is op 8 december 2023 echt open gegaan. Een week eerder kon je er al skiën in Ellmau maar de andere dorpen zouden pas aansluiten een week later. Je kunt nu al tussen zeven dorpen skiën en de 8e gaat binnenkort volgen. Going gaat iets later openen.

Wij hebben een rondje om de Hohe Salve gemaakt. De sneeuw was echt super en er lag ook echt voldoende sneeuw. Voor begin december meer dan genoeg sneeuw. Zoveel sneeuw heeft het jaren niet gegeven in Oostenrijk.

Uiteraard hebben we weer een video gemaakt van deze dag en deze kun je hier onder bekijken.

Ook hebben we nog live een video opgenomen op facebook.

Hieronder nog een aantal foto’s van deze dag.

RTL4 Weer SkiWelt Itter 8 december 2023

Itter met uitzicht op het Inntal Wörgl

Brixen im Thale Hoch Brixen

Hopfgarten

SkiWelt Söll

SkiWelt Brixen im thale Zinsberg

SkiWelt Brixental

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×