SkiWelt Rondje Brixen Hopfgarten Söll Scheffau Ellmau Westendorf

Hohe Salve uitzicht op Inntal Wörgl

SkiWelt Rondje Brixen Hopfgarten Söll Scheffau Ellmau Westendorf. Na behoorlijk wat sneeuwval de dagen ervoor waren we het skigebied ingegaan met de wetenschap dat er toch wat vloeibare neerslag was gevallen. Dat was ook duidelijk te merken op de piste.

Maar het heeft wat gespetterd in de ochtend maar dat was snel weer voorbij. Het weer klaarde op. Ons doel was het om in ieder geval de Hohe Salve op te gaan. Dat is ook zeker gelukt. Binnen in het restaurant heb je ook een geweldig panorama. We laten een klein stukje hiervan zien in de video die hier onder staat.

SkiWelt Brixental Wilderkaiser

Ook zijn we nog naar de andere dorpen geweest. Hoe dit was en hoe de sneeuw kwaliteit is, kijk dan naar onze video update.

Uiteraard ook nog video’s gemaakt op facebook.

Söll

Ellmau Wilder Kaiser

Brixental Brixen im Thale Hohe Salve

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht