SkiWelt Rondje om de Hohe Salve VIDEO

SkiWelt Hopfgarten Foischingbahn

SkiWelt Rondje om de Hohe Salve VIDEO

Op 9 februari 2023 hebben we weer een rondje om de Hohe Salve gemaakt. Dit keer met het mooiste weer wat je maar kunt hebben, KAISERWETTER. De hele dag scheen de zon, diep blauwe lucht en zeer weinig wind. Ook waren de pistes FANtastisch. Heerlijk griffig waarbij de ski heel goed door de sneeuw heen snijdt. IJs was niet aanwezig alleen maar heerlijke sneeuw.

Vanuit Brixen doe je de volgende dorpen aan als je om de Hohe Salve wilt gaan. Hopfgarten, Itter en Söll zijn de dorpen om vervolgens af te sluiten in Brixen im Thale.

Gewoon de volgende beelden bekijken en we hebben er dit keer een hoop skibeelden ingezet want deze beelden zeggen meer dan 1000 woorden.

Ook hebben we mooie beelden gedeeld op facebook (live) en Instagram (live)

In de ochtend waren we overigens eerst even in Westendorf en daar gingen live.

Op de Hohe Salve zijn we ook nog even live geweest.

Lawine gevaar

Hohe Salve richting Inntal Wörgl

Hohe Salve

Itter Dalstation

Kleine Salve Skistokken

Söll

Wilder Kaiser

SkiWelt Westendorf

SkiWelt Brixen im Thale Filzbodenbahn Hohe Salve

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...