SkiWelt rondje Westendorf en Hohe Salve

Westendorf

SkiWelt rondje Westendorf en Hohe Salve. We zijn weer een rondje gaan maken in SkiWelt en zijn in Westendorf geweest en we zijn ook nog een rondje gaan maken rondom de Hohe Salve.

Het weer was FANtastisch en de pistes waren goed te noemen. Temperatuur was wat aan de hoge kant en dat was in de middag zeker te merken. De sneeuw werd wat zacht. Omdat we vaak in wat kleinere hutten eten zijn we ook nog achter een nieuwtje gekomen. We wisten natuurlijk dat je een ronddraaiend terras heb op de Hohe Salve…. maar binnen dit restaurant is ook een ronddraaiend terras. Ook heb je daar een geweldig uitzicht.

Dit alles is te zien in een nieuwe video update.

We zijn ook nog even live gegaan op facebook.

Westendorf

Westendorf Brechhornhaus

Waar zijn mijn ski’s

Brixen im Thale Hohe Salve

Westendorf Brechhornhaus

Waar zijn mijn ski’s

Westendorf

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht