SkiWelt Skikaarten en de Familie Skipas

SkiWelt

Één van de duurste dingen van de wintersportvakantie is altijd de skipas. Skiwelt heeft hiervoor een geweldige aanbieding voor gezinnen met (meerdere) kinderen.

Vanaf begin oktober zijn de skipassen van Skiwelt weer in de voorverkoop gegaan. Met deze skipas heb je toegang tot 90 liften en 288 kilometer aan pistes. Genoeg te beleven dus! Nu is het bij Skiwelt zo dat het soms voordeliger kan zijn om een jaarkaart te kopen. Dit omdat een gezin met kinderen dan gebruik kan maken van de familie seizoenskaart. Deze familie seizoenskaarten zijn aantrekkelijk als je meer dan 10 dagen per jaar met je gezin gaat skiën afhankelijk van de samenstelling van het gezin. Als één of beide ouders een familie seizoenskaart kopen samen met het oudste kind dan krijgen alle verdere kinderen de skipassen gratis tot een leeftijd van 18 jaar. Je kunt dit HIER nog eens nalezen.

Skiwelt Wilder kaiser Brixental Topfoto

De kaarten zijn hier online te bestellen en dienen persoonlijk afgehaald te worden bij één van de dalstations. Je dient wel een bewijs mee te brengen dat alle gezinsleden op hetzelfde adres wonen. Als cadeautje zijn deze passen tot het begin van het winterseizoen nog te gebruiken voor de zomerbergbanen (bv nog even gebruiken in de herfstvakantie.

In de huidige tijd kan het onzeker zijn of je  dit jaar kunt of wilt gaan skiën. Bij aankoop van een seizoenspas is hier een mooie regeling voor vanuit Skiwelt. Als blijkt dat de Bergbahnen moeten sluiten ivm bv Covid en het seizoen zou beëindigd zijn en er is sprake van dat SkiWelt minder dan 70 dagen in de winter in bedrijf is geweest dan geldt de volgende schadevergoeding:

De seizoenskaarthouder krijgt per niet gebruikte skidag €44,- teruggestort, dit gaat van het totale saldo af. Uiteraard worden de skidagen die je al hebt genoten ook afgetrokken. Deze regels zijn HIER terug te lezen (artikel 4.2)

Bron: Skikaart

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht