SkiWelt Skipiste Jochbahn hoe ligt die erbij

SkiWelt Skipiste Jochbahn hoe ligt die erbij?

SkiWelt, we zijn weer terug in het Brixental om te kijken hoe de condities zijn. Dit is even een snelle update zodat jullie kunnen zien hoe de omstandigheden zijn.

SkiWelt Brixen im Thale

Wij zijn altijd eerlijk als het gaat om de omstandigheden. Wij zijn echt verrast over de piste kwaliteit. De pistes die er liggen zijn echt TOP geprepareerd. In de video zit ook een stukje van de afdaling Nieding (en ligt standaard altijd in de zon) Deze piste komt uit bij de nieuwe Jochbahn. Deze nieuwe lift is de snelste lift ter wereld met maar liefst 6 meter per seconde…..alleen vandaag stond die een tikkie langzamer. Het is nog steeds erg rustig in het gebied maar de pistes zijn echt lekker. Natuurlijk geen poeder maar wel heerlijke sneeuw om door heen te knallen

SkiWelt

Ook zijn we nog geweest in Scheffau en Ellmau en ook daar was het prima. We laten dat later nog zien in een apart bericht. Voor nu hebben we een kleine update. Voor de liefhebbers ook de hele afdaling Nieding opgenomen. In een aparte video kun je gewoon zien dat je hier heerlijk doorheen kunt knallen. Ook is de video in de middag genomen dus hebben we niet gebruik gemaakt van optimale omstandigheden.

Samenvattend, we hebben goed kunnen skiën, smaakt naar meer. Morgen zijn we in het skigebied van Fieberbrunn en Saalbach te vinden. Daar is een reden voor…de TirolS wordt officieel geopend (natuurlijk draait deze lift al vanaf begin december)

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×