SkiWelt Sneeuwval en daarna weer zonnig

SkiWelt Sneeuwval en daarna weer zonnig

Sneeuwval en zonnig weer dat is exact hoe je deze dag kan samenvatten. Toen we opstonden waren we verrast dat er zomaar in het dal sneeuw was gevallen. Zeker nog niet uitbundig maar het ziet er weer winters uit en dat telt ook. Weg de bruine en groene bergen.

Westendorf

We hadden snel een update gemaakt en stonden ook wat later op de piste maar dat was niet erg want in de ochtend was het meer 50 tinten grijs. Gelukkig kwam de zon er in de middag weer totaal bij.

Via Westendorf terug gegaan naar Brixen via de Kandlerafdaling en daar kan zeker nog wel wat sneeuw bij maar dat heeft meer te maken dat de piste daar nog keihard is dus daar heb je zeker nog ijzige stukken. Kunstsneeuw ligt er genoeg.

Brixen im Thale Hoch Brixen

Aangekomen op Hoch Brixen ging de zon weer schijnen en het zag er allemaal weer prachtig uit. Nu is het wel zo dat de boel is opgefrist maar er is nog veel meer sneeuw nodig. Een vraag die we kregen is of er al meer pistes open gaan. Overigens er zijn best veel pistes open en ook heel wat dalafdalingen. We wachten nog steeds op een goede dump en daar bedoelen wij mee minimaal 50 cm dan is alles weer als het oude en dat zal best nog wel gaan plaatsvinden dit seizoen. Wanneer? Ja dat is een hele goede vraag. We houden jullie op de hoogte…. maar nu eerst de video update…

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×