SkiWelt Sneeuwval en een Weerman

SkiWelt Sneeuwval en een Weerman

SkiWelt

SkiWelt Sneeuwval en een Weerman, en wat een titel. We zijn heel blij en zeker niet alleen voor SkiWelt maar voor de gehele Kitzbüheleralpen. Overal is er een laagje wit gespoten (en nee het is geen RAL 9010) Echte sneeuw en wat waren we daar aan toe. Deze week zit een volger van ons, Roel de Jong, in SkiWelt en stuurt regelmatig zijn foto’s en video’s door. Zo laat hij jullie allemaal genieten van de sneeuw. Zelf heeft Roel al aangegeven dat het voelt als klein kind die de hele week in de Efteling zit en dat allemaal zonder wachtrijen van 45 minuten ?

Op 13 januari 2016 heeft het zo’n beetje de hele dag licht gesneeuwd. Ook stonden de sneeuwkanonnen aan en dit alles gaat er voor zorgen dat de pistes weer in top conditie zijn.

Tevens bereikte ons het bericht dat met ingang van 14 januari 2016 weer 3 liften worden geopend in Westendorf. Fleiding- Windauberg- en Gampenlift….. en als klap op de vuurpijl…. zaterdag gaat de Ki-West open gaan. Dit is de verbindingslift om naar het skigebied van Kitzbühel/Kirchberg te gaan. Wat een goed nieuws allemaal.

Hohe Salve

Gisteravond plaatste we ook een nieuw weerbericht. We hebben Jeroen als weerman op deze site en die probeert ons zo goed mogelijk te informeren over het wintersportweer in de Kitzbüheleralpen. Heb je dit bericht gemist. HIER kun je dit nog nalezen. Komende zondagavond volgt dan een nieuwe update.

Maar nu eerst naar de mooie beelden van Roel en nog wat foto’s.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×