SkiWelt Söll Hexenwasser begin augustus is de Hexenwasserbahn klaar

Söll Gondelbahn Hochsöll

Gondelbahn Hochsöll in bedrijf zomer 2020

SkiWelt Söll Hexenwasser begin augustus is de Hexenwasserbahn klaar. In Söll heb je het zogenaamde Hexenwasser en dat is echt een tophit voor kinderen. Kinderen kunnen daar spelen met water daar komt het kort op neer. Ook lopen er ook nog eens heksen rond, kortom een bezoek aan het Hexenwasser is het zeker waard en wordt ook heel veel gedaan.

Nu is het zo dat dit jaar de gondel vanuit het dal van Söll niet in bedrijf is. Dit komt omdat men nog bezig is met het afronden van de bouw van de Hexenwasserbahn. Maar daar komt een einde aan, sterker nog als het goed is gaat deze lift vanaf 1 augustus 2020 in bedrijf.

Thans kunnen de mensen die naar het Hexenwasser willen een taxi nemen vanuit Söll of je kunt via de bergbahnen van Hopfgarten naar de Hohe Salve om vervolgens met de gondel vanaf de Hohe Salve naar beneden af te dalen naar Hoch Söll.

Overigens boven op de Hohe Salve heb je spectaculair uitzicht op maar liefst meer dan 70 drieduizenders (bergen die boven de 3000 meter uitkomen)

Vorig jaar waren wij bij het Hexenwasser op bezoek en ook zijn we op de hohe Salve gaan kijken. Dit alles kun je zien op onderstaande video’s.

Ook waren we live op facebook.

Uitzicht vanaf Hohe Salve op Westendorf

Uitzicht op Westendorf

Söll Hexenwasser

Hochsöll Hohe Salve

Wilder Kaiser

Uitzicht richting Wilder Kaiser


Uitzicht vanaf Hohe Salve op behoorlijke sneeuwvelden

Uitzicht vanaf Hohe Salve op behoorlijke sneeuwvelden

Hohe Salve witte kerk

Söll kerkje

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...