SkiWelt Söll Nieuwe Hexenwasserbahn Video!

SkiWelt Söll Hexenwasserbahn

SkiWelt Söll Nieuwe Hexenwasserbahn Video! Recentelijk hebben we jullie nog geschreven over de nieuwe Hexenwasserbahn die vanuit Söll naar Hoch Söll gaat. De naam van deze nieuwe lift is ontleend aan het Hexenwasser. Op Hoch Söll vermaken de kinderen zich opperbest om te spelen bij het Hexenwasser. tot nu toe kon men er komen via een taxi of via Hopfgarten kon ook de lift genomen worden naar de Hohe Salve om vervolgens met de lift aan de Söll kant af te danken naar Hoch Söll. Lopen was en is natuurlijk ook een optie maar niet handig als je met kleine kinderen bent.

Op 1 augustus 2020 gaat deze nieuwe lift in bedrijf maar voordat dit zo is …is Stefan even gaan kijken bij deze nieuwe lift die ook al de proefrondjes aan het maken was. Hieronder staat zijn video.

Hexenwasserbahn Söll SkiWelt

Details van de nieuwe Hexenwasserbahn in SkiWelt Söll
Type lift 10 EUB HEXENWASSER
Kabellengte 1830 m
Sneelheid 6,00 m/s
Reistijd 6,76 min
Aantal gondels 72
Afstand van de gondel 67,50 m
Gondel tussentijd 11,25 s
Dalstation 738,18 hm
Bergstation: 1.157,22 hm
Hoogteverschil 419,05 m
Personen per uur 3.200 P/h
Besonderheit: In de 72 gondels vind je verhalen met teksten van Matthias Schenk en audiotracks opgenomen door de Söller Bundesmusikkapelle onder leiding van Dominique Rebourgeon.
Hersteller: Firma Doppelmayr
Architekt/Planung: Seilbahnplanungs GmbH. Ing. Obenauer Christian, i-unit Architekten ZT GmbH. Volker Miklautz
Bouwstart Frühjahr 2019
In bedrijf 1 augustus 2020

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Haus Steiner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...