SkiWelt Söll uit de oude doos 1974

Söll 1974

SkiWelt Söll uit de oude doos 1974, altijd weer leuk om een video te zien van heel, heel lang geleden. Dit keer een video vanuit Söll. 1974 is het jaar en dat is maar 45 jaar geleden. Let ook op de pakken die men droeg maar ook zijn die oude liften weer te zien. De 1-zitsstoeltjesliften zijn weer te bewonderen. Wie heeft daar nog in gezeten?

Nou wij wel… zeker de 1-zitslift naar de Hohe Salve toe. Als het dan heel koud was dan kreeg je zelfs een deken mee om de benen warm te houden. Maar dit was zeker geen uitzondering in andere gebieden had je deze service ook….

Kijk de video maar en mochten jullie zelf nog van die nostalgische video’s hebben zet deze maar door.

Söll 1974

Söll 1974

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...