SkiWelt steeds duurzamer

Perfecte omstandigheden op dit plaatje

SkiWelt steeds duurzamer

De SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental besteedt bijzondere veel aandacht aan een duurzamer pistebeheer. Dit omvat geavanceerde technologie en hulpbronnenbesparende planning. Het gebruik van de technische sneeuwkanonnen in Oostenrijk vinden plaats onder milieuvriendelijke omstandigheden. Naast de zuiverheidswet “Lucht en water en niets anders!” geldt dit ook voor de energieopwekking, die in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental al meer dan 20 jaar voor 100 procent uit hernieuwbare bronnen wordt gewonnen.

Bekijk de video hieronder waarin nog een hele goede oude Worldcup skiër te zien is.

Mooi om te zien hoe SkiWelt bezig is om het skigebied steeds duurzamer te maken.

Overigens zijn we vandaag weer in dit gebied actief. Wie weet komen we jullie wel weer tegen of kijk op onze sociale media kanalen daar zullen we vast wel weer ergens live een video opnemen.

Hieronder nog een paar mooie afdalingen vanuit dit skigebied.

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×