SkiWelt verschillende skidorpen geopend

Fleidingbahn Westendorf

SkiWelt, nieuwe Bergstation Fleidingbahn in Westendorf

SkiWelt, de verschillende skidorpen in SkiWelt zijn geopend. Vele dorpen zijn al met elkaar verbonden zodat je behoorlijk wat kilometers kunt gaan maken.

Komende week wordt er nog wat sneeuw verwacht en een paar koude nachten komen er ook aan zodat er ook weer gespeeld kan gaan worden met de sneeuwkanonnen. We hebben nog wat video’s vanuit SkiWelt gezien en deze staan hieronder.

Zelf hebben we nog een video update liggen rondom de nieuwe Fleidingbahn in Westendorf maar die krijgen jullie weer snel te zien op FANtastisch Oostenrijk. We moeten deze nog even monteren.

Andre Hazes I Love Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht