SkiWelt Video Update 11 december 2021

SkiWelt SkiWelthütte Brixen im Thale Hoch Brixen

SkiWelt Video Update 11 december 2021

Eindelijk was het dan voor ons zover. SkiWelt als skigebied ging afgelopen zaterdag (11 december 2021) open. Het leek wel een eeuwigheid geleden dat we in dit gebied waren maar we werden ook meteen getrakteerd op FANtastische poedersneeuw. Het was heerlijk koud en het zicht was redelijk (iets wat de volgende dag heel erg werd goed gemaakt met kaiserwetter maar dat zien jullie morgen)

We waren ook erg benieuwd naar de “nieuwe Salvistabahn”. Deze lift was afgelopen winterseizoen in bedrijf gegaan maar nu pas konden wij zelf deze lift bewonderen. De dalafdaling naar Itter was nog niet open maar vanaf het middenstation op de Kraftalm zijn we ingestapt richting de Kleine Salve. De dalafdalingen van Scheffau, Ellmau, Westendorf en Brixen (afdaling Kandleralm) die waren open en de rest van de dalafdalingen zullen spoedig volgen. Er ligt enorm veel sneeuw in het gebied. Aan sneeuw is geen gebrek. Bekijk onze video update van deze dag maar eens.

Ook waren we deze dag op de sociale media te vinden.

De afdaling van de Zinsberg hebben we ook op de helmcamera vastgelegd.

Ook hebben we nog zat winterse plaatjes geschoten. Jullie zien toch wel waar deze foto’s zijn genomen toch? Overigens morgen ook een video update vanuit SkiWelt maar dan van één dag later. Het was ongelofelijk mooi kaiserwetter en dat zijn gegarandeerd schitterde beelden.

SkiWelt Kraftalm Salvistabahn Kleine Salve

Itter, Salvistabahn Fotopoint SkiWelt

Afdaling Scheffau

Brixen im Thale in de sneeuw

Westendorf 111 hut

CampingWelt Brixen im Thale

Chaletnl-banner-900x600

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...