SkiWelt Video Update 15 februari 2020

Kasbichl lift Hopfgarten

SkiWelt Video Update 15 februari 2020. We zijn weer terug in Oostenrijk en zullen jullie weer dagelijks voorzien van beelden vanaf de pistes. Dit zullen we zeker de komende 2 weken gaan doen (Krokusperiode 2020)

Zaterdag 15 februari 2020 zijn we in ons thuisgebied gebleven en dat betekende dat we een rondje zijn gaan maken in SkiWelt. Ook zijn we voor het eerst dit seizoen in Itter gaan kijken. Ook nog met de Salvistabahn mee geweest. Deze lift gaat komende zomer vervangen worden en gaat ook een stuk hoger uitkomen. Waar deze lift nog op de Kraftalm uitkomt daar wordt de lift doorgetrokken naar de Kleine Salve. Opening van deze nieuwe lift is gepland in het nieuwe winterseizoen 2020/2021.

Ook zijn we naar een lift gegaan die je moet nemen als het zonnig weer is in SkiWelt. Je zit de hele lift heerlijk in de zon, wel goed insmeren! Dit alles zie je in een nieuwe video update die voor jullie klaar staat.

Natuurlijk zijn we weer op facebook live gegaan. Dit kunnen jullie hier ook nog nakijken.

Kasbichl lift HopfgartenRTL Weer Hopfgarten 15 feb 2020

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht