SkiWelt Video Update 8 februari 2016

SkiWelt Video Update 8 februari 2016

SkiWelt Hohe Salve

SkiWelt, onze laatste halve dag in de Alpen hebben we toch maar op ski’s doorgebracht. Het weer viel niet tegen want de hele ochtend was het nog zonnig. Er was goed te merken dat de carnavalsvakantie was los gebarsten. Het was namelijk veel drukker dan de afgelopen week. Er zijn plekken in SkiWelt waar het zeker rustiger is. 1 van die plekken is bv de Silleralm. Deze alm of piste ligt tussen Brixen im Thale en Söll in. Maar er wordt ook gevraagd naar nummers van pistes. Dit is dus nummer 51. Ook op deze laatste dag voor ons hebben we een kleine update gemaakt.

Met de volgende krokusweken zijn we weer terug ?

Maar hebben jullie zelf foto’s video’s dan mag je die zeker insturen. Heb je een verhaal te delen of iets moois te melden uit één van de gebieden van de Kitzbüheleralpen dan mag je dat zeker hier kwijt. Wie durft?

PS over 2 weken gaan we zeker het gebied van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang en Fieberbrunn bezoeken. St Johann, Zell am See zullen ook worden aangedaan en wie weet ook wel Skijuwel. Hou de website dus maar in de gaten.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×