SkiWelt Westendorf 27 februari 2022 VIDEO

SkiWelt Westendorf Gampenkogel 27 februari 2022

SkiWelt Westendorf 27 februari 2022 VIDEO

Ons laatste rondje van de voorjaarsvakantie maakte we afgelopen zondag. Het zou zulk mooi weer worden dus besloten we nog een ochtend te gaan skiën voordat we weer naar Nederland zouden afreizen (overigens Jan zit er nog deze week dus we zullen vast wat updates krijgen)

Maar wat een superochtend was het met ook nog eens FANtastische sneeuw. Bekijk de zeer lange update maar eens.

We hebben nog leuk beeld materiaal over. Een aantal mooie afdalingen die zullen we jullie waarschijnlijk morgen laten zien. De Ki West, de Fleiding en de Kandlerafdaling naar de camping die proberen we morgen aan jullie te presenteren. Ook zijn al onze video’s in 4K te bekijken (op de TV)

Op facebook en instagram kwamen we ook nog live voorbij.

SkiWelt Windauberg Kaiserwetter

SkiWelt Windauberg Kaiserwetter

FANtastisch Oostenrijk

Dieters Sportshop Westendorf groot

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×