SkiWelt Westendorf Ki West weer klaar voor gebruik

Ki West Seilspleis

SkiWelt Westendorf Ki West weer klaar voor gebruik

De Ki West en dan hebben we het over de lift daar zijn wat werkzaamheden geweest. Nieuwe liftpalen zijn er geplaatst. Maar door deze werkzaamheden moest ook de kabel er opnieuw worden opgelegd. Dan zijn de werkzaamheden gericht op het “seilspleisen”. Daar komen we later nog eens op terug. We hebben daar ook een interessant bericht over hoe dat nu gebeurd of dachten jullie dat de uiteinden aan elkaar werden geknoopt 🙂

We hebben wat foto’s van de werkzaamheden binnen gekregen. Met de werkzaamheden aan deze lift zagen we ook plots dat de sneeuwkanonnen werden getest. Gisteren zagen we overigens in heel veel gebieden dat de sneeuwkanonnen getest werden. Hieronder een korte video zoals de sneeuwkanonnen op de Ki West aanstonden.

Ki West

Ki West

Ki West , de kabel ligt er weer mooi op

Mooi uitzicht heb ja ook vanaf de Ki West op de Kitzbühelerhorn

Ki West

Ki West Seilspleis

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Kogler banner

Haus Steiner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht