SkiWelt Westendorf ook open op 8 december 2023

Westendorf Gampenkogel FANtastisch Oostenrijk

SkiWelt Westendorf ook open op 8 december 2023

Al eerder deze week hebben we laten weten dat er heel veel liften en pistes as vrijdag worden geopend in SkiWelt. Toen konden we nog niet met zekerheid zeggen of Westendorf ook open gaat. Daar is nu ook duidelijkheid over en er is groen licht gegeven dat de volgende liften gaan openen.

  • 110 – 6er Gondelbahn Alpenrosenbahn I
  • 111 – 6er Gondelbahn Alpenrosenbahn II
  • 112 – 8er Gondelbahn Choralmbahn
  • 114 – Talkaser
  • 115 – Laubkogel

Omdat Westendorf open gaat is de SkiWeltbahn die start in Brixen im Thale en de aansluiting maakt richting Westendorf ook geopend.

Dat betekent dat er heel veel open is maar dat hoort natuurlijk bij dit “Irrsinnig Grosse Skigebiet” Met andere woorden, alle verbindingen zijn dan open behalve die met Going die gaat later open. Maar liefst zeven dorpen zijn dus te bereiken.

Wij zijn ook aanwezig op vrijdag, wellicht dat we jullie tegen komen.

Kom alvast in de stemming bij deze afdalingsvideo’s

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×