SkiWelt Westendorf Video Update 22 januari 2023

Brixental vanaf de Choralpe

Brixental gezien vanaf de Choralpe 22 januari 2023

SkiWelt Westendorf Video Update 22 januari 2023

Ons lange skiweekend kwam tot een einde op zondag 22 januari 2023. Het had een paar dagen redelijk gesneeuwd en daar kwam die dan…. de zon. We hadden alleen in de ochtend nog even de tijd om de berg op te gaan en we kozen ditmaal om een rondje in Westendorf te maken.

De zon kwam er bij en daardoor hadden we ook weer goed zicht op de pistes die vol met sneeuw lagen.

Uiteraard weer een update gemaakt en kijk zelf hoe goed de omstandigheden zijn. We hebben van onze weerman begrepen dat de omstandigheden nog wel aan blijven houden met zelfs volgende week nog meer sneeuw zoals de kaarten nu liggen. Laten we daarop hopen.

Uiteraard waren we nog live gegaan op facebook en we hebben ook nog twee Tiktok video’s gemaakt.

CampingWelt Brixen im Thale

Westendorf Talkaser

Pistenbullys

Westendorf Gampenkogel Windauberg

Westendorf Ki West

Westendorf Brechhornhaus

CampingWelt Brixen im Thale

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×