SkiWelt Wilderkaiser Brixental een update

SkiWelt Wilderkaiser Brixental een update

Hartkaiserbahn 1e gondelfahrt SkiWelt Jochbahn

In SkiWelt Wilderkaiser Brixental zijn een aantal projecten in een afrondend stadium. We hebben het dan ook over Ellmau met de nieuwe Hartkaiserbahn, Hopfgarten met de nieuwe Scherntahannbahn en in Brixen im Thale de nieuwe Jochbahn.

Ellmau

In Ellmau is de eerste testrit achter de rug van de nieuwe hartkaiserbahn. We hebben fotos gespot waar de eerste gondels te zien zijn en de lift was in bedrijf. Ook is goed te zien dat de bergstations bijna klaar zijn:)

Hopfgarten

In Hopfgarten is men vrij laat begonnen met het vervangen van de Schernthannlift en dat wordt nu dus de Schernthannbahn. In juli 2015 begonnen en nu al is goed te zien hoe de vorderingen zijn en we hoeven ons ook geen zorgen te maken of dit wel op tijd klaar is. Dat zal geen enkel probleem zijn.

Via Bergbahnen Hopfgarten SkiWelt hebben we de volgende foto’s geleend.

Brixen im Thale

Ook hebben we weer wat foto’s gekregen van onze bekenden die werken aan verschillende bergbahnen in Oostenrijk. Dit keer dus vanuit Brixen im Thale en dan de nieuwe Jochbahn. Zo te zien is deze nieuwe lift klaar. Vorige week hingen de gondels ook al aan de lift dus daar zal deze maand nog wel wat getest gaan worden.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×