Slalom zege in Kitzbühel voor Daniel Yule

Slalom zege in Kitzbühel voor Daniel Yule. Het was zondag 26 januari 2020 weer enorm spannend op de Ganslernhang, ook een legendarische slalom piste.

De 26 jarige Daniel Yule (Zwitserland) heeft voor 18.000 toeschouwers toegeslagen op de slalom. Twee jaar geleden werd hij nog 3e op deze discipline.

Daniel zijn reactie was: “Om hier te winnen in het mytische Kitzbühel is echt ongelofelijk, ik ben ook enorm trots” Met deze overwinning staat Daniel Yule nu op de 2e plaats in de slalom wereldbeker. Dit seizoen heeft hij al 3 keer eerder gewonnen.

De 2e plaats werd bezet door een Oostenrijker, Marco Schwarz. Hij wed 2e op 0,12 seconden. Derde plaats ging naar Clement Noel (0.37 seconden)

Aansluitend aan de wedstrijd was de prijsuitreiking. Ook de slalomwinnaar krijgt 100.000 euro aan prijzengeld. Voor plaats 2 en 3 bleef er nog 50.000 euro en 25.000 euro over.

De 80e Hahnenkammrennen zijn weer voorbij. Oostenrijk heeft maar liefst 5 podiumplaatsen gehaald. We kijken weer uit naar editie 81 en we zullen daar zeker weer bij zijn.

De hoogtepunten zijn hieronder nog te zien van de slalom.

Hahnenkammrennen Kitzbühel

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht