SLAM! en Dutchweek een unieke samenwerking 

Durchweg en Slam

Afgelopen vrijdag is bekend gemaakt dat Dutchweek en radiozender SLAM! in 2019 een unieke samenwerking aan gaan. Met de samenwerking zijn straks via de radio wintersport reizen te winnen. Ook zal SLAM! in de bergen zorgen voor een extra beleving.

Dutchweek staat al jaren bekend om zijn grote feesten in de alpen met een Ibiza twist, SLAM! past met hun muziekgenre er goed bij. Ook SLAM! is geen onbekende in de mediawereld, ontstaan vanuit New Dance Radio in de jaren 90 en na de overname door ID&T kreeg het zijn huidige naam. Het is vooral EDM georiënteerd.

Terwijl de après-ski “vroeger” vooral traditioneel jodelmuziek was, gaat het tegenwoordig richting de dance. Laat daar juist de Dutchweek en Slam perfect bij passen.

Durchweg en Slam
Durchweg en Slam

Dutchweek Making Memories Together

De Dutchweek is inmiddels een begrip in de alpen, met grote evenementen in Italië, Oostenrijk en zelfs Noorwegen. Verwar de Dutchweek niet met het Dutchweek festival in Frankrijk, dit is een ander organisatie.

In 2019 zullen er 5 Dutchweek evenementen plaatsvinden, namelijk:

  • Zell am See Kaprun start vanaf 23 januari 2019
  • Italië start vanaf 13 maart 2019
  • Saalbach Hinterglemm vanaf 20 maart 2019
  • Gerlos vanaf 27 maart 2019
  • Noorwegen vanaf 3 april 2019

Meer informatie dutchweek.nl

Durchweg en Slam
Durchweg en Slam

SLAM!; Play Music, Play Life!

Naast acties op de radio zal SLAM! de hosting van de outdoor stage en clubnights in Saalbach en Gerlos op zich nemen. Bekende DJ’s zullen in de diverse stages en clubs optreden. Daarnaast kan er gefeest worden tot in de late uurtjes in CLUB SLAM!

Bekende DJ’s die zullen optreden in Saalbach en Gerlos zijn o.a. Gregor Salto, DJ Licious, SoulVation, Mr. Belt & Wezol, Silque, La Fuente’s Full Colour Innercircle, Housequake met Erick E en Roog. Alles zal gepresenteerd worden door MC Robbie Rise.

Meer informatie SLAM!

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...