SLAM! opnieuw trotse partner Dutchweek

Durchweg en Slam

Vorig jaar was de eerste kennismaking met SLAM! … en dit jaar is SLAM! weer de trotse partner van Dutchweek. Dit nieuws werd op 16 oktober 2019 door Dutchweek bekend gemaakt.

Dutchweek staat al jaren bekend om zijn grote feesten in de alpen met een Ibiza twist.  SLAM! past met hun muziekgenre er goed bij. Ook SLAM! is geen onbekende in de mediawereld, ontstaan vanuit New Dance Radio in de jaren 90 en na de overname door ID&T kreeg het zijn huidige naam. Het is vooral EDM georiënteerd.

Terwijl de après-ski “vroeger” vooral traditioneel jodelmuziek was, gaat het tegenwoordig richting de dance. Laat daar juist de Dutchweek en Slam perfect bij passen.

Net als vorig jaar verzorgt SLAM! lekkere muziek in Oostenrijk. In Saalbach zal overdag de Mais Alm de plek zijn van lekkere dance beats met als het meezit een ondergaande zon. In de avond verplaatst het feest naar de Tavarne. Naast 8 verschillende podia kan men ook tot rust komen tijdens een Yoga sessie op de berg, of Snowbiken. Maar ook in Gerlos zal een hoop te doen zijn.

Ook is SLAM! aanwezig bij de events in Zell am See en Kirchberg.

Durchweg en Slam
Durchweg en Slam

Dutchweek Making Memories Together

De Dutchweek is inmiddels een begrip in de alpen, met grote evenementen in Italië, Oostenrijk en zelfs Noorwegen. Alweer 9 jaar geleden is men door ViaLattea in Italië gevraagd of zij een Dutchweek in één van hun  dorpen kon organiseren. Hiermee werd het evenement geboren, met als doelgroep wintersporters vanaf 25 jaar en ouder die twee tot drie keer in het seizoen naar de sneeuw gaan. Verwar de Dutchweek niet met het Dutchweek festival in Frankrijk, dit is een ander organisatie.

In 2020 zullen er 6 Dutchweek evenementen plaatsvinden, namelijk:

  • Kirchberg 15 t/m 18 januari 2020
  • Zell am See Kaprun 22 t/m 25 januari 2020
  • Italië 11 t/m 14 maart 2020
  • Saalbach Hinterglemm 18 t/m 21 maart 2020
  • Gerlos 28 maart t/m 4 april 2020
  • Noorwegen 31 maart t/m 4 april 2020

Meer informatie dutchweek.nl

Durchweg en Slam
Durchweg en Slam

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht