Slang van twee meter in Ossiacher See

De Ossiachersee Helmi van Hees

De Ossiachersee Helmi van Hees

Slang van twee meter in Ossiacher See. Iets wat je nooit hoopt tegen te komen gelukkig voor de persoon die dit overkwam leefde het dier niet meer.

Het dier werd gevonden door een 37-jarige vrouw uit Annenheim wat direct aan het meer ligt. De vrouw waarschuwde de politie die het dier op 15 meter van de kust in het meer vond. Het twee meter lange dier leefde echter niet meer.

Volgens de Klagenfurtse reptielenexpert Helga Happ betrof het hier een boa constrictor. Een slang die niet in Europa voorkomt maar in delen van Midden- en Zuid-Amerika, van Mexico tot zuidelijk Brazilië. De slang die twee tot drie meter lang kan worden is een wurgslang maar niet gevaarlijk voor mensen.

Toch wil je dit niet in het wild tegenkomen.

Bron: Salzburg24.at

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2  jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...