Sleeverbod in Nederland, nu al ligt er een verbod!

slee verbod

Sleeverbod in Nederland, nu al ligt er een verbod!

Er is nog geen vlok gevallen in Nederland als het gaat om sneeuw maar nu al is er een verbod. Waar is dit en de grote vraag is waarom?

Zelf zijn we er nog nooit geweest met sneeuw op het kopje van Bloemendaal maar wel vroeger vaak op gefietst en af… Het kopje van Bloemendaal dus, maar waarom? Op deze plek is het min of meer traditie dat er hier gesleed wordt. Zelfs voor sneeuwschuivers en strooidiensten was deze plek taboe, alles stond toen in het verleden nog in het teken om de kinderen maar zeker ook de volwassenen te laten genieten van deze “gave rodelbaan” Helaas is er nu al een sleeverbod afgegeven! Onderaan dit bericht een video vanuit 1937 toen kon je nog met de slee het kopje van Bloemendaal af.

Maar de burgemeester, Elbert Roest, heeft aangekondigd met pijn in zijn hart deze beslissing te moeten nemen. Natuurlijk is Corona weer de spelbreker.

Slee verbod Burgmeester Elbert roest

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...