Smeltwater Krimml Waterval zorgt voor spektakel

Krimml waterval

Smeltwater Krimml Waterval zorgt voor spektakel

De temperaturen zijn allang niet meer op winterse waarden. Het is zomer en daar zijn we ook blij mee. We keken weer eens in ons archief en kwamen een video tegen waarbij er heel veel water bij de Krimml Waterval naar beneden stortte.

Natuurlijk heeft de temperatuur ook zijn effect op de smelt van de sneeuw. Heel veel water komt er dan van de bergen naar beneden. Zo ook bij de Krimmler watervallen. Kijk maar eens.

In de zomer is de Krimml Waterval een enorme magneet waar heel veel mensen op af komen. Mocht je er naar toe gaan laat een berichtje achter in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. We zijn benieuwd naar nieuwe foto’s en video’s. Wie durft.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...