Sneeuw (40-50 cm) begint nu te vallen op Gletsjers

kaprun Alpincenter

Sneeuw (40-50 cm) begint nu te vallen op Gletsjer

Zoals verwacht is vanmiddag kouder lucht aangekomen in Oostenrijk. Dit was in het hooggebergte meteen te merken want de temperatuur ging onder nul uitkomen. Dit dan wel op de gletsjers. Tot nu toe zien we het sneeuwen tot een hoogte van 2000 meter maar dat zal in de avond en nacht nog wel een stuk lager gaan uitkomen.

We zijn nog even gaan kijken hoe aan het einde van de dag er uit zag op de Pitztaler Gletsjer en de gletsjer van Kaprun.

Tot en met maandag zal er tussen de 40 en 50 centimeter gaan vallen volgens Bergfex. Dat zou weer een prima laag zijn voor de gletsjers waar er dan ook geleidelijk veel meer liften zullen openen. Overigens op de Pitztaler Gletsjer zijn vanaf vandaag alle liften in bedrijf.

Bergfex Kaprun 10 okt 2020

Bergfex Pitztaler Gletsjer 10 okt 2020

We houden het de komende dagen in de gaten we zijn erg benieuwd hoeveel sneeuw er daadwerkelijk gaat vallen. We blijven zeggen dat sneeuwvoorspellingen mbt hoeveel er exact gaat vallen één van de moeilijkste zaken is.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner Bluetribe 1200x400

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht