Wat een sneeuw op CampingWelt Brixen im Thale

Brixen im Thale Hohe Salve

Wat een sneeuw op CampingWelt Brixen im Thale. Met bovenstaand plaatje werden wij wakker op 11 januari 2019. Het plan was om deze dag de schep te hanteren (om caravans te bevrijden van de sneeuw) maar wat doe je met dit weer…juist skiën. Dat hebben we dan ook gedaan in het skigebied van Kitzbühel. Vanavond volgt nog de video update en de sneeuw daar, dat kunnen we wel alvast vertellen, was FANtastisch.

Maar voordat we het skigebied in zijn getrokken hadden we beloofd voor de vele Nederlanders die op deze camping staan een video te maken die live werd uitgezonden op Facebook. Voornamelijk ging het ook om te bepalen of je de reis uit Nederland moet maken om te gaan scheppen.

Of je moet komen is helemaal afhankelijk van de status van de caravan. Maar wij denken een goede keuze te hebben gemaakt om te gaan scheppen. Vorig weekend waren we hier nog en hebben onze daken volledig sneeuwvrij gemaakt. Daar lag toen een meter op en met de vers gevallen sneeuw van afgelopen week lag er weer een meter op. Deze cijfers zijn echt niet opgeklopt want voor de 2e keer was het pijpje van de gaskachel volledig weg. En dit pijpje is toch zo’n 80 centimeter hoog.

Zaterdag staat volledig in het teken om de caravan weer sneeuw vrij te maken en als je het weerbericht van vanochtend hebt gelezen dan komt er weer een bak sneeuw aan… we vrezen echt dat dit voor sommige voortenten tot problemen gaat leiden.

In de avond zijn we nog even live gegaan bij Stefan Kaptein die bezig was wederom zijn dak sneeuwvrij te krijgen. Hieronder staat deze video.

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...