Sneeuw gaat over in Hittegolf VIDEO

Sneeuw gaat over in Hittegolf VIDEO, jullie hebben gisteren al kunnen zien dat het in het hooggebergte behoorlijk wit geworden is. Vandaag is het op sommige plekken aan het opklaren en de blauwe lucht komt er al doorheen.

Het weerbericht vermelde vanochtend dan ook in de titel een woord Tropisch en dat gaat het ook worden. Sneeuw in de zomer is niet echt uniek, het komt ieder jaar wel een keer voor als koude lucht nadert en er zit ook nog wat vocht bij.

We laten maar weer wat webcambeelden zien hoe het er vanochtend uitziet en de komende dagen is het hoogzomer. Vergeet je zeker niet in te smeren als je de bergen ingaat. De zonnefactor kan hoog zijn en verbranden doe je dan zo.

Op de Pitztaler Gletsjer was het ook een mooi wintersplaatje.

Kaprun

Stubaier Gletsjer

Stubaier Gletsjer

Hintertux

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...