Sneeuw gevallen, hoe staat het met de daken van de caravans?

CampingWelt Dak sneeuwvrij maken

Sneeuw gevallen, hoe staat het met de daken van de caravans?

De laatste tijd heeft het gesneeuwd, zelfs tot in de dalen en dat betekent dat we ook weer wat vragen krijgen hoe de situatie is op de camping. Dat is een redelijke graadmeter hoe het er ook elders voor staat. We hebben het dan over de sneeuwbelasting die op de daken liggen.

Ook hebben we begrepen dat caravaneigenaren al contact hebben gehad met mensen die er voor zorgen dat de sneeuw van de daken wordt gehaald (uiteraard tegen betaling) Nu hebben wij daar absoluut geen aandelen in maar we willen deze informatie wel doorgeven.

De foto die je hierboven ziet daar is de laag minimaal 50 centimeter en dat is ook al sneeuw die zogenaamd al “ingeklonken” is (foto is van woensdagmiddag, 27 januari 2021) Vandaag heeft het bijna de hele dag onafgebroken gesneeuwd dus er zal zeker ook wat bij zijn gekomen. Hieronder de sneeuwval gezien vanaf de camping in Westendorf.

Nu kunnen we zelf alleen wat doorgeven als het gaat om het Brixental. Er is zelfs een aparte facebook pagina waar je kan informeren hoe het staat bij jouw caravan? Je kunt contact opnemen via deze facebookpagina. De pagina van Daken Brixen Sneeuwvrij Maken kun je een bericht sturen. Maar ook kun je in Westendorf contact opnemen op telefoonnummer: 0043 6642004220 (allemaal Nederlands sprekend)

Voor andere campings waar wij nu geen info over hebben is het raadzaam contact op te nemen met de camping aldaar. Wellicht dat het onnodig is maar we willen jullie zeker wel waarschuwen. Twee jaar geleden was dat ook echt nodig als jullie dat nog konden herinneren.

Caravandaken onder een halve meter sneeuw

Hier kun je overigens nog even de webcams bekijken van vandaag en het bleef maar sneeuwen.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht