Sneeuw gevallen in Oostenrijk

Obertauern

Sneeuw gevallen in Obertauern 15 oktober 2023

Sneeuw gevallen in Oostenrijk

Dit weekend is de temperatuur naar beneden gegaan in de bergen van Oostenrijk. Ook is er wat neerslag gevallen en dan in de vorm van sneeuw. We zijn wat webcams afgegaan en deze beelden staan hieronder. Ook nog beelden uit twee skigebieden net onder de 2000 meter en daar was ook wat sneeuw gevallen.

Of er nog meer sneeuw aan zit te komen dat zien we morgen wel weer in het weerbericht dat voor jullie klaar staat. Hieronder trouwens de voorspelling van Sölden. We zien een neerslag piek rond 21 oktober en het zou heel fijn zijn als dat toch allemaal sneeuw gaat worden. Zeker voor de wordlcup die daar in het laatste weekend wordt georganiseerd.

Wetterzentrale Sölden 15 oktober 2023

Vorig jaar waren we ook nog op een gletsjer actief en hieronder daar de beelden nog van…. binnenkort staan we daar weer.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...