Sneeuw gevallen zie ons rondje webcams Oostenrijk

Hoch Brixen Filzalmsee

Sneeuw gevallen zie ons rondje webcams Oostenrijk

Mooie berichten zijn er dat er een dump onderweg is naar de Noordalpen. Ook staat ons weerbericht in het teken van wat ons te wachten staat. Als dit echt allemaal zo uitgaat komen dan kunnen praktisch alle skigebieden al voor een deel open gaan per begin december of wellicht al in november. We hebben al een gebied gezien dat vervroegd wil gaan openen op 27 november…. welk skigebied dat is….daar komen we later op terug in een apart bericht.

We zien nu al dat het tot ongeveer 1200 meter heeft gesneeuwd, bekijk de beelden hieronder.

Meer sneeuw is onderweg en als de kaarten rood kleuren dan betekent dat heel veel sneeuw.

Sneeuwverwachting Oostenrijk

De sneeuw komt vanaf vrijdag met vele centimeters mocht je in Oostenrijk zijn laat dan even van je horen en plaats foto en of video in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

starthaus-hahnenkamm-231122-0920-lm

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Volgende week een skibeurs bij de Wolfskamer, zet het in je agenda.

Wolfskamer Skibeurs

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×