Sneeuw in de lager gelegen skigebieden VIDEO

Westendorf sneeuw op 25 september 2020

Sneeuw valt ook in de lager gelegen skigebieden VIDEO. Nadat we eerder al op de gletsjers zijn gaan kijken (de video van vandaag kun je HIER bekijken)…kijken we ook even in de lager gelegen gebieden. Daar is ook op sommige plaatsen de winter ingetreden. Natuurlijk zal dit allemaal kort zijn. We zien dit niet meer als een speldenprik. Het is nog september, we hebben maar net de zomer achter ons gelaten en het is herfst. We hopen nog op een “goldener herbst” in oktober maar om nu al weer sneeuw te zien dat voelt toch ook weer goed aan. Laten we hopen dat dit soort spelden prikken mooie voorpret is op een mooie winter.

We hebben weer een aantal gebieden bekeken en ook hiervoor staat hieronder een video klaar. Wie weet zit jullie gebied er wel weer bij.

Ook keken we op Bergfex maar daar staan grappige voorspellingen die ons inziens niet helemaal klopt. 3 meter 90 in Brixen im Thale en in Saalbach 3 meter 87. Daar klopt natuuurlijk geen dingetje van. Dat het er sneeuwt dat is zeker. Wat ook zeker is dat de sneeuw zeker gaat verdwijnen op deze hoogte. Het is nog net te vroeg dat de sneeuw nogt blijft liggen. Dat zal pas medio november zijn en daar hopen we ook zeker op.

Bergfex Brixen im Thale Grappig! 25 sept 2020

Bergfex Saalbach Grappig! 25 sept 2020

Hochötz

Hohe Salve

Scheffau

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...