Sneeuw in Karinthië de beelden!

Karinthië Sneeuw

In Karinthië is vandaag een behoorlijk pak sneeuw gevallen

Sneeuw in Karinthië de beelden!

Marcel was op weg om weer vele leveringen te doen en staat ook wel eens stil in een skigebied. Daar maakte hij ook de volgende live video. Het zijn ook beelden die we al heel lang niet hebben gezien.

Beelden die we ook heel graag aan de noordkant hadden willen zien. Aan de noordkant was het weer behoorlijk zonnig. Kijk HIER nog maar eens.

Maar…. aan de noordkant zou het waarschijnlijk morgenavond wel eens los kunnen gaan met sneeuw tot in het dal. Voor de beelden moeten we dan even wachten tot woensdag maar ons gevoel is goed.

Hieronder nog een aantal foto’s die vandaag zijn genomen in Karinthië.

Karinthië Sneeuw

Karinthië Sneeuw

Karinthië Sneeuw

Karinthië Sneeuw

Interhome Banner 1250x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×