Sneeuw in Nederland en terugblik naar 16 januari 2018

Sneeuw in NL nog geen cm gevallen

Sneeuwval in Nederland, zijn we al bij de eerste centimeter?

Sneeuw in Nederland en terugblik naar 16 januari 2018

Maar voordat we terugblikken ook beelden van vandaag uit Nederland. Tussen de bedrijven door had ik toch wel begrepen dat onze live video’s worden gemist. Nou is het zo dat we nog redelijk wat live video’s hebben gehad met de kerst (Jan) en nu is dat stokje overgenomen door Marcel. Laats genoemde is al een paar keer live gegaan bij de Goldeckbahn en in het skigebied van de Katschberg. Mooi beelden!

Maar goed ik laat dan ook weer een teken van leven horen en ben in mijn eigen stad live gegaan, mooiste stad van Nederland toch LEIDEN. Vanmiddag was ik nog even in de binnenstad en had gehoopt daar live te kunnen gaan midden in een soort blizzard. Maar dat is jammer genoeg er niet van gekomen want dan hadden jullie echt mooie plekjes gezien. De sneeuw liet ook op zich wachten en is zeker niet in grote hoeveelheden (nog) naar beneden gekomen. Live ben ik wel gegaan en deze beelden kun je hieronder nog eens bekijken.

Maar genoeg over de sneeuw in Nederland. Bij ons is het wat tegen gevallen en hopelijk kunnen jullie nog in andere delen van Nederland er nog even van genieten. Morgen zou het allemaal alweer voorbij zijn. Maar mis je winterse beelden dan kun je altijd bij ons terecht op de website of op onze facebookpagina van FANtastisch Oostenrijk of de vrienden groep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Wij blijven voorlopig doorgaan met jullie op de hoogte houden met het nieuws vanuit Oostenrijk.

En winterse beelden en een terugblik. Exact 3 jaar geleden waren in het gebied van Kitzbühel en Kirchberg. Deze video staat hieronder voor jullie klaar.

Tot slot, blijf vooral positief en blijf gezond. De zon voor ons allemaal zal wel weer gaan schijnen en laten we hopen dat we over een aantal maanden weer wat van onze vrijheid terug hebben.

Sneeuw in Nederland

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht