Sneeuw nieuws vanaf de Gletsjers, Pitztal 50 cm sneeuw

Pitztaler Gletsjer sneeuw op 26 september 2020 50 cm sneeuw sneeuwfrees

Sneeuw nieuws vanaf de Gletsjers, Pitztal 50 cm sneeuw

We hebben deze ochtend ook even gekeken op een paar facebookpagina’s van gletsjers die wij ook volgen. Zo zien we dat er een meting gedaan is van de sneeuwval op de Pitztaler Gletsjer. Daar is gewoon 50 centimeter gevallen. Het skiseizoen was al open op deze gletsjer en de condities zullen echt enorm toenemen na deze gevallen sneeuw en er komt vast nog meer aan.

En op de hoogste gletsjer van Tirol (Pitztaler Gletsjer) daar kun je inmiddels al een tijdje skiën.

Pitztaler Gletsjer sneeuw op 26 september 2020 50 cm sneeuw

Op de Stubaier gletsjer gaat men pas op 2 oktober open. Ze kunnen niet wachten daar kun jij dat nog wel. Verwachting is dat ook de condities meteen goed zullen zijn.

Bij Kaprun op de Kitztsteinhorn loopt men bij Langwied (op bijna 2000 meter) ook heerlijk door de sneeuw heen.

Kunnen jullie nog wachten en ben je vandaag ergens in Oostenrijk in de sneeuw. Laat het ons weten in de reacties op facebook en post dan ook een foto en of video.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht