SNEEUW op 4 augustus 2020 Oostenrijk VIDEO

Sölden 4 augustus 2020 Sneeuw

SNEEUW op 4 augustus 2020 Oostenrijk VIDEO. Het ingelaste bericht gisteren maar ook het weerbericht van vanmorgen had het al aangegeven. Op grote hoogte in de bergen zou het tot sneeuwval zijn gekomen.

Dan letten we natuurlijk wel op hoe sommige webcams erbij staan. Een aantal waren zelfs niet te zien omdat de lens helemaal onder de sneeuw zat maar we hebben er toch een paar gespot. Bekijk dan ook zeker deze beelden eens.

Het is natuurlijk maar een klein koude tikje daar in het hooggebergte. Vanaf morgen gaan het alweer behoorlijk naar de zomer toe en zelfs een 2e hittegolf is in de maak. Of dat allemaal gaat uitkomen gaan we zien. We houden jullie op de hoogte.

Kaprun sneeuw 4 aug 2020

Adlersruhe am Grossglockner

Adlersruhe am Grossglockner

Nog wat nagekomen foto’s via onze weerman Ronaldo die deze ook weer binnen had gekregen van een bekende (Filzmooser) Die een beetje uit de beurt van Filzmoos was. Fiss was de plaats waar onderstaande foto’s zijn genomen.

Fiss 4 aug 2020 sneeuwFiss 4 aug 2020 sneeuw

Fiss 4 aug 2020 sneeuw

Fiss 4 aug 2020 sneeuw

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×