Sneeuw tot in de dalen VIDEO

Scheffau 5 nov 2019

Sneeuw tot in de dalen VIDEO. Het zal jullie wellicht niet ontgaan zijn maar er was vandaag weer een portie sneeuw voorspeld en we zien in enkele hoge dalen al de sneeuw naar beneden dwarrelen (Saalbach en Hinterglemm)

Maar ook was Weerman Jeroen in Brixen im Thale omhoog gegaan om de eerste echte sneeuw van het seizoen naar beneden te zien vallen. Hij heeft jullie zelfs live meegenomen.

Om het beeld compleet te maken hebben we een webcamvideo gemaakt en daar zie je menig skigebied aan je voorbij gaan. Heerlijk weer om al die sneeuw te zien vallen en dit keer niet op een gletsjer maar gewoon in de reguliere wintersportgebieden. Kijk maar even mee!

De winter in het hooggebergte lijkt begonnen. Of dit ook al is voor de gebieden boven de 1500 meter dat gaan we zien.

Hochgurgl 5 nov 2019

Vriend van FANtastisch Oostenrijk is iets Nieuws

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Wij hebben een nieuwe facebook groep geopend waarop jullie ook berichten kunnen achterlaten. Video’s, foto’s, tips of wat dan ook als het maar over Oostenrijk gaat. We hebben al wat leuke dingen gepost. We hebben er net een mooie slow motion video op geplaatst van de sneeuw die heel langzaam in Saalbach naar beneden dwarrelt. Wil je dit zien? Wordt dan lid van deze groep en plaats zelf ook wat. We nodigen jullie hiervoor graag uit.

LIVE Weerman Jeroen

Zojuist heeft Jeroen nog een live video opgenomen.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht