Sneeuw verwacht, op 26 augustus hebben we dat eerder gezien!

Kaprun Kitzsteinhorn 25 aug 2018

Sneeuw verwacht, op 26 augustus hebben we dat eerder gezien!

Morgen zal onze weerman er zeker over gaan schrijven dat er sneeuw wordt verwacht. We zijn eens in de archieven gedoken en we kwamen zelfs ook al sneeuwval tegen op 25 en 26 augustus 2018. Destijds kregen de gletsjers al een mooi portie sneeuw en zelfs in lager gelegen gebieden was sneeuw gevallen. We hebben er nog video’s van. Kijk zelf maar eens.

Destijds zag het er op 25 augustus 2018 nog groen uit op Langwied (Kaprun 1.976 meter hoogte) Maar de dag erna zag het er al wit uit.

Kaprun 25 jun 2018 Langwied

Zondag 26 augustus 2018

Kaprun Langwied 26 aug 2018

Dat wordt komend weekend weer webcams bekijken. Volgens Bergfex gaat er het volgende vallen op de gletsjer.

Bergfex Kaprun 26 augustus 2021 sneeuw voorspeld veel cms

Sneeuw in augustus en zelfs juli is niet ongewoon voor Oostenrijk en we spreken dan met name over het hooggebergte. Soms komt de sneeuw wel eens tot in lager gelegen gebieden. We gaan ons laten verrassen. Een leuke winterse aanblik doet ons altijd wel goed.

Zin gekregen in de wintersport en nog niets geboekt. Kijk dan eens op onze accommodatiepagina.

Hoe laag de sneeuw viel 3 jaar geleden op 26 augustus 2018 kun je hieronder nog eens bekijken.

Wij zullen van het weekend zeker even de webcams in de gaten houden. Overigens gaan we ervan uit dat er nog zeker veel mooie dagen gaan aankomen in september en oktober. Op de gletsjers maakt men zich op voor sneeuw en het zal zeker niet lang meer duren alvorens de eerste gletsjers weer open gaan. Overigens kun je al skiën op de Hintertux.

Op naar een mooie winterseizoen dat wat ons betreft al mag beginnen in oktober!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...