Sneeuw via de Helicopter in SkiWelt

Sneeuw via de Helicopter in SkiWelt

We staan eerst nog even stil bij onderstaande foto die we binnen hebben gekregen. Helaas kunnen we niet de oorspronkelijke bronvermelding doen.

Brixental SkiWelt

Goed te zien dat er mooie witte linten naar het dal gaan. De aansluitingen zijn allemaal open maar wel hier en daar een probleempunt. Punt van aandacht is de aansluiting die de Jochbahn maakt richting Scheffau. Daar is het op het moment erg slecht. Via Remco Meijer kregen we onderstaande foto binnen.

SkiWelt Jochbahn

Maar hulp is onderweg en dan doelen we niet op lagedruk gebieden met sneeuw. Het kwam wel uit de lucht en het was een helicopter. Van de week werden op het zelfde punt al vrachtauto’s (met sneeuw) ingezet en nu dus een helicopter. Laten we hopen dat de aansluiting het gaat houden tot de nieuwe sneeuwval komt. Er is nog 1 aansluiting open om naar Scheffau te komen en dat is via de Filzbodenbahn.

Via John Hoogervorst kwam deze video binnen waarbij duidelijk is te zien dat er sneeuw op de piste werd afgeleverd.

Kijken we naar nieuwe natuursneeuw dan is het hopen dat er wat gaat vallen. Bergfex berekent het volgende…. helaas staat de grote dump nog steeds niet op het programma.

Bergfex Brixen im Thale

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×