SNEEUW Webcambeelden uit Oostenrijk 12 mei 2020

Hohe Salve 12 mei 2020

SNEEUW Webcambeelden uit Oostenrijk.

Zoals onze weerman Jeroen het vorige week al aankondigde zou er een portie koude lucht naar Oostenrijk gaan. Heel uitbundig heeft het niet gesneeuwd maar deze beelden zijn toch altijd leuk om te zien. Het is vandaag 12 mei 2020 en het is absoluut geen uitzondering dat het sneeuwt in de bergen. Dit komt bijna altijd wel voor in de maand mei.

Tot hoever de vlokken zijn gevallen dat weten we niet maar als we kijken naar ons eigen weerstation dan was het vannacht vochtig weer (dus er viel vast neerslag) en dat met temperaturen van rond nul…. dat zou sneeuw geweest moeten zijn. Of het verder tot sneeuw komt deze maand dat zullen we zien… Zomer en een zonnetje dat hebben wij liever nu ook. Bekijk de winterse beelden hieronder maar eens.

St Johann in Tirol

Valt iemand nog iets op aan de foto vanuit St Johann in Tirol?

Kaprun 12 mei 2020

Scheffau Jochsee

Ons weerstation in Brixen im Thale (800m) live!

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...